PROJE İSMİ | AMACI | DURUM | BAĞLANTI LİNK |
---|---|---|---|
100 Yazar 100 Eser | Cumhuriyetimizin 100. yılına özel | Tamamlandı | Satın Alabilirsiniz |
Kudüs | Kanayan Yaramız | Tamamlandı | Satın Alabilirsiniz |
Yarım Kalan Hikayeler | Herkesin bir hikayesi vardır | Eser alımı tamamlandı | Eser Paylaşımı |
Öğretmenim | Sizi etkileyen öğretmeninizi anlatın antolojide yer verelim | Devam ediyor | Eser Paylaşımı |
Ortadoğu şiir yarışması | 3 kişiye ödül verilecek | Devam ediyor | Eser Paylaşımı |
Güle Revan | 40 Yazar 40 Naat | Eser alımı tamamlandı | Satın Alabilirsiniz |
Kurabiye çay saatlerinin vazgeçilmez yiyeceklerinden biridir. Ağızda dağılan enfes kurabiye yapmak isterseniz bazı püf noktalarını bilmeniz gerekiyor. Son günlerde internette merak konusu olan kurabiye tereyağı ile mi sıvı yağ ile mi yapılır sorusunun cevabını sizler için araştırdık. Peki, kurabiye yaparken hangi yağ kullanılır? İşte kurabiye yapımı ile ilgili tüm detaylar…
İçine katılan malzemeye göre şekillenen kurabiyeler çay saatlerinde akşam sohbetlerinde kahvenin yanında her daim keyifle tüketilmektedir. Fırına verildiği andan itibaren kokusuyla her tarafı saran kurabiye kıvamını tutturmak için kullandığınız malzemeyi doğru ölçüde ve eksiksiz bir şekilde seçmek çok önemlidir. Kurabiyenin en önemli özelliği ağızda dağılması ve kıvamının doğru ayarlanmasıdır. Kurabiyelerde kullandığınız yağın ne olduğu bu yüzden çok önemlidir. İşin uzmanlarına göre kurabiye yaparken kullanılan tereyağı hem kıvamını, hem tadını olumlu yönde etkiliyor. İşte kurabiye sıvı yağ ile mi tereyağı ile m daha iyi yapılır ayrıntılar…
TAM KIVAMINDA KURABİYE SIVIYAĞ İLE Mİ TEREYAĞI İLE Mİ YAPILIR?
Afiyet olsun…
KURABİYELER NASIL SAKLANMALI?
İşte bu kadar…
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.