Havuç Tarator


Havuç Tarator Tarifi İçin Malzemeler

Havuç Tarator Tarifi Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır
  1. Havuçları bir tavaya alın. Çok az zeytinyağıyla beraber orta ateşte, yumuşayana dek, 2-3 dakika kadar kavurun ve bir köşede soğumaya alın.
  2. Bir kabın içerisine yoğurt, süzme yoğurt, zeytinyağı, ezilmiş sarımsak ve tuzu alarak karıştırın.
  3. Cevizler, havuçlar ve sarımsakları da ekleyin. Güzelce karıştırın.
  4. Havuç tarator hazır. Karışımı servis tabağına alın ve üzerine cevizleri ekleyin. Zeytinyağı gezdirin ve biraz kıyılmış maydanoz serpin.

Afiyetler olsun.

Havuç Tarator Tarifi Fotoğraflı Yapılışı