Çok Amaçlı Yumuşacık Bazlama


Çok Amaçlı Yumuşacık Bazlama Tarifi İçin Malzemeler

Çok Amaçlı Yumuşacık Bazlama Tarifi Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır
  1. Hamuru yapmak için sıvı malzemeleri yoğurma kabına alalım ,tuz ve şekeri de ekleyip yavaş yavaş unu ilave ederek yumuşak bir hamur yoğuralım, 1 saat dinlendirelim.
  2. Mayalanan hamurdan mandalina büyüklüğünde parçalar koparıp beze yapalım, hafif unlayarak pasta tabanından biraz büyük açarak ısıttığımız tavada arkalı önlü pişirelim.
  3. Soğuyana kadar temiz bir mutfak bezinde muhafaza edip, soğuyunca poşetleyip buzlukta muhafaza edebilirsiniz. Kullanmadan yarım saat önce çıkarıp dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.

Afiyet olsun.

Çok Amaçlı Yumuşacık Bazlama Tarifi Fotoğraflı Yapılışı