PROJE İSMİ | AMACI | DURUM | BAĞLANTI LİNK |
---|---|---|---|
100 Yazar 100 Eser | Cumhuriyetimizin 100. yılına özel | Tamamlandı | Satın Alabilirsiniz |
Kudüs | Kanayan Yaramız | Tamamlandı | Satın Alabilirsiniz |
Yarım Kalan Hikayeler | Herkesin bir hikayesi vardır | Eser alımı tamamlandı | Eser Paylaşımı |
Öğretmenim | Sizi etkileyen öğretmeninizi anlatın antolojide yer verelim | Devam ediyor | Eser Paylaşımı |
Ortadoğu şiir yarışması | 3 kişiye ödül verilecek | Devam ediyor | Eser Paylaşımı |
Güle Revan | 40 Yazar 40 Naat | Eser alımı tamamlandı | Satın Alabilirsiniz |
Zengin sunumları, dünya mutfaklarını yeniden yorumlayan lezzetleri ile misafirlerine lezzet ve deneyimi bir arada sunan Mövenpick Hotel İstanbul Marmara Sea, geçtiğimiz gün düzenlediği brunch davetinde misafirlerini ağırladı.
Şık detaylar ile dekore edilen restoranı Leccino Restaurant’ın kış bahçesinde gerçekleşen davete ünlü simalar ve basın mensupları katıldı.
Emel Güven Bardız ev sahipliğinde gerçekleşen davet, şef Cenap Varol’un hem göze hem de damağa hitap eden eşsiz lezzetleri ile başladı. Gün boyu Akdeniz mutfağından birçok lezzeti deneyimleyen misafirler, İsviçre’den özel olarak getirtilen Mövenpick markalı kahve, dondurma, çikolata , yoğurt, fındık ezmesi ve Leccino Restaurant için özel olarak üretilen zeytin ve zeytinyağı çeşitlerinin de tadına bakma fırsatı buldular.
Dj Sinan Uçan’ın chill out müzikleriyle renklenen davette Mövenpick Hotel İstanbul Marmara Sea Genel Müdürü Eray Dursun, konuklarıyla tek tek ilgilenerek sektöre dair deneyimlerini misafirleriyle paylaştı.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.