PROJE İSMİ | AMACI | DURUM | BAĞLANTI LİNK |
---|---|---|---|
100 Yazar 100 Eser | Cumhuriyetimizin 100. yılına özel | Tamamlandı | Satın Alabilirsiniz |
Kudüs | Kanayan Yaramız | Tamamlandı | Satın Alabilirsiniz |
Yarım Kalan Hikayeler | Herkesin bir hikayesi vardır | Eser alımı tamamlandı | Eser Paylaşımı |
Öğretmenim | Sizi etkileyen öğretmeninizi anlatın antolojide yer verelim | Devam ediyor | Eser Paylaşımı |
Ortadoğu şiir yarışması | 3 kişiye ödül verilecek | Devam ediyor | Eser Paylaşımı |
Güle Revan | 40 Yazar 40 Naat | Eser alımı tamamlandı | Satın Alabilirsiniz |
Yemek lezzetleriyle adından söz ettiren Adana, şimdi de yeni trendi ile gündemde. Lahmacun ve kente özgü Adana kebabını bir arada tatmak isteyenler için gurme dürüm yapan Adana’da bir kebapçı, vatandaşlardan tam not aldı.
İki farklı lezzeti bir arada denemek isteyenler için iki sevilen lezzete yeni bir soluk getiren Cihangir Korkmaz, lahmacun ve kente özgü Adana kebabını birleştirdi. Vatandaşlardan da tam not alan ‘Lahmacun arası kebap’ sosyal medyada da gündem olmasıyla satışlarında artış görüldü. Merak edenler ise Adana’nın yolunu tuttu.
“ADANA İÇİN YENİ BİR TREND”
İş yeri sahibi Korkmaz, “Buraya gelen misafirlerimiz kebap yedim, lahmacuna yer kalmadı veya lahmacun yedim kebaba yer kalmadı dedikleri için ikisini bir arada yaptık. Çok güzel bir lezzet oldu. Müşterilere ilk etapta ağır gibi geliyor ama hiç öyle değil. Çok güzel bir tadı var. Adana için yeni bir trend. Gurme dürümü Adana çok sevdi. Bizlerde tanıtım için elimizden geleni yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.
Gurme dürüm yemeye gelen Gül Tunçsoy ise normal ciğerden çok daha güzel olduğunu söyleyerek, “Çok lezzetliydi. Kebap ve lahmacun arası böyle bir lezzet beklemiyordum, herkese tavsiye ederim.” diye konuştu.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.